Over ons

Op deze pagina vertellen we wat over onszelf.

Wij zijn Anouk en Evi en wij zijn deze blog gestart omdat mensen zo langzamerhand moe werden van ons eeuwige geklets over make-up, en die korting daar, en de prijs, en het merk, en de pigmentatie en de swatches en de look en de fall out en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Nu hebben we een plaats waar we eeuwig kunnen blijven praten en waar ook nog eens mensen komen die het interessant vinden. De perfecte oplossing.

Onze blog gaat over beauty. Een behoorlijk groot onderwerp dus!
Je vindt hier reviews, hauls, shoplogs, wishlists, tags, en nog veel meer.
We proberen altijd vijf tot zes blogposts per week te hebben. Je vindt hier doordeweeks 2 posts, waarschijnlijk om maandag en woensdag, 2 op vrijdag en 1 of 2 op zondag. Als we vakantie hebben zijn het er waarschijnlijk iets meer

En nu wat meer over onszelf!
Over Evi (Links in het plaatje)
Hallo!
Ik ben Evi, ik ben jarig op 27 augustus en ik ben geboren in 1999.
Verder zit ik in klas 2 van het gymnasium, en ik speel gitaar en zit op dansles. En ik blog dus. :)
Ik heb Anouk leren kennen toen ik 10 was en bij haar in de klas kwam. We werden hele goede vriendinnen, maar helaas gingen we allebei naar een andere school. Wel hebben we nog veel contact en zijn we dus samen deze blog begonnen, aangezien we allebei erg veel van make-up houden. :)

Onze toekomstplannen zijn au pair worden in Parijs, €100,- per dag te verdienen en dan op wereldreis gaan met dat geld, heel veel winkelen en gratis MAC-make-up krijgen. :)

Dat was het wel zo ongeveer... veel plezier op onze blog!
xoxo, Evi

Over Anouk (Rechts in het plaatje)
Hoihoi,
Ik ben dus Anouk, ik ben jarig op 21 Februari en geboren in 1999.
Ik zit in de tweede klas van de HAVO, ik zit op ballet en bloggen en make-up vind ik erg leuk :)
Evi en ik hebben eigenlijk altijd de zelfde interesses, vooral op het gebied van make-up. Daardoor hebben we nu eigenlijk nog steeds erg goed bevriend :) Onze grootste droom is om door te breken met ons blog en later op wereldreis gaan, naar alle grote shopsteden.
Veel plezier met het lezen van onze blog ! xxVragen, tips? Mail ons! makeupaholics@gmail.com.

Bloglovin'

Veel plezier op onze site!
xoxo, Anouk en Evi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten