woensdag 2 januari 2013

And the award for the worst eyeliner goes to... - door Evi

De Liquid Liner Waterproof van Catrice. Ik hou van Catrice, maar dit was toch even een missertje. Wil je weten waarom? Lees dan verder.

Bron


Zoals de foto hierboven eruitziet, zag hij er bij mij ook uit toen ik hem net had. Prima toch? Dacht ik ook. Ik heb hem ongeveer anderhalve week met plezier gebruikt; pigmentatie was super; goed zwart, ik kon er hele mooie strakke lijntjes mee zetten door het dunne puntje. Kortom, ik was een groot fan! Ik presteerde ermee deze (al zeg ik het zelf) fantastisch dunne, strakke, dubbele wing mee te zetten:


Nou, dat is dan toch een prima eyeliner? Wat zeur je nou? Ik hoor het je denken.
Het is ook een prima eyeliner. Tot na anderhalve week..
De eyeliner begon ineens onwijs te klonteren, er lieten vezels van het vilten puntje los en ik kreeg hem niet meer goed dicht. Ik presteerde het nog om de body van mijn eyeliner goed strak te zetten, maar de wing lukte echt niet meer. Ik probeerde met een doekje de klontjes van het puntje er af te vegen, met als resultaat dat het puntje eraf viel. Ik zette het er min of meer terug op, maar het leek wel alsof er helemaal geen eyeliner meer op kwam! Met dit als resultaat:

Sorry dat de foto zo wazig is, maar een betere had ik niet!
Nou ja zeg! Betaal ik nou gewoon €3,80 voor iets wat na anderhalve week al niet meer werk? Dat dacht ik toen. Ik heb het maar afgemaakt met mijn gel liner van Essence, want om nou de hele dag zo rond te lopen...

€3,80 is natuurlijk niet zo veel, maar mijn gel liner van Essence is kwalitatief gezien veel beter (die heb ik sinds november en vertoont nog geen enkele tekenen van uitdroging), en toch weer 80 cent goedkoper. En voor ie 80 cent had ik dan op z'n minst wel gelijke kwaliteit gezien.
Nee, dit vind ik ronduit niks.

Doei! xoxo, Evi

Heb jij ervaring met deze eyeliner? Doet hij het bij jou wel goed?
(Oh en voor de geïnteresseerden, ik sloot hem altijd goed af en bewaarde hem netjes rechtop in een bak)

2 opmerkingen:

Jolet zei

Jammer zeg, het zag er inderdaad wel goed uit!

Happy 2013!

Anouk Evi zei

@Jolet, inderdaad! de zoektocht naar de perfecte eyeliner is nog niet afgelopen...
Jij ook een happy 2013!

Een reactie posten