woensdag 6 februari 2013

Review & Swatches: Essence Colour & Go 121 Gold Fever - door Evi

Soms heb je van die dagen, dat je klaar bent met school en ineens die drang voelt om make-upjes te kijken bij de Kruidvat. Dus dan fiets je na school naar de stad, je kijkt bij de Kruidvat en komt erachter dat het vaak niet bij kijken blijft.
Vandaag had ik zo een dag, en ik nam een nagellakje van Essence mee in de kleur 121 Gold Fever.

De prijs is zoals we gewend zijn van Essence; €1,69.
De verpakking is (alweer) zoals we gewend zijn van Essence; de grappige vorm en de kleur van de dop is hetzelfde als de lak zelf.


Een leuk detail vind ik de e van Essence die aan de bovenkant van de dop staat. Ik weet het, het slaat nergens op, maar ik vind het gewoon leuk.

\

Ook met het kwastje is helemaal niks mis. Lekker breed, maar niet te breed. Verdeelt de nagellak mooi en gelijkmatig, kortom; het kwastje is perfect! 


En dan zie je hier de nagellak in actie!
De nagellak is echter wel een top coat, en moet dus wel over een basislak worden gedragen. Ik heb hier een gouden lakje gebruikt (Essence-A piece of forever uit de Breaking Dawn collectie), maar ik denk dat een zwarte basislak ook erg mooi zal zijn!


Close up: wauw. Fantastisch. De lak bevat grote gouden flakies en heel veel, hele kleine gouden en rode glittertjes. Het is echt prachtig en het zorgt ervoor dat je uren naar je nagels blijft kijken. I'm a fan!

Kortom, dit is een prachtige top coat voor een luttele prijs van €1,69. Good job, Essence!
Deze heb ik overigens niet uit de 50% korting-sale gehaald, zoals dit paletje. Deze nagellak kun je dus nog gewoon (voor in ieder geval een half jaar) bij de Kruidvat en Trekpleister kopen!
Nog even alle plus en -minpunten op een rijtje;

PLUS
+ Prachtige, gouden glitterende top coat
+ Budgetproof (€1,69)
+ Lakt fijn
+ Makkelijk verkrijgbaar (Kruidvat en Trekpleister)

MIN

...

Geloof je dit?

Er zijn geen minpunten.

Wow. Perfectie...

Dit lakje is een echte aanrader! Ik draag hem nu op mijn nagels en terwijl ik dit typ, word ik afgeleid door mijn nagels. Aahh, de glitters, wauw, hij is echt prachtig!

Tot de volgende keer!
xoxo, Evi


Wat vind jij van de Colour&Go lakjes van Essence?


2 opmerkingen:

merel treep zei

haaai eerst wil ik zegen dat julie blog er super leuk uit ziet ik heb alleen een vraagje hoe doe je die leuke teks bij een plaatje erbij?

Anouk Evi zei

@merel treep, dank je wel! Ik gebruik daarvoor picmonkey.com.

Een reactie posten