woensdag 21 november 2012

Wat heb ik vandaag aan? - door Evi

Ja, alweer een "Wat heb ik vandaag aan"-artikel. Dit keer van Evi.
Ik wou jullie mijn kledingkeuze van vandaag laten zien omdat ik hem stiekem gewoon superleuk vind (ik vind mijn kleding natuurlijk altijd leuk, hihi).
Vandaag droeg ik dus een uilenketting, een ombre-sweater, een blauwe broek en zwarte enkellaarsjes.
Hier de foto's!





Kijk dan naar die trui. Kijk. Ohh, ik vind hem echt fantastisch. Ik heb hem in de herfstvakantie gekocht bij The Sting, ik raad jullie echt aan om daar eens een te gaan. Deze trui was er ook in het rood, maar zwart vond ik iets leuker. Onder de trui draag ik gewoon een basic zwart hemdje van de H&M.

De broek: een donkerblauwe broek van de Forever 21. Ik ben dol op deze broek, hij zit lekker, ziet er leuk uit en de kleur is super.


De laarsjes geven me altijd een beetje een indianen-gevoel. Ze lopen lekker en ze zien er schattig uit. Ik heb ze gekocht bij de Dolcis.


De ketting! De uilenketting zie je tegenwoordig natuurlijk overal, maar dat maakt hem niet minder leuk. Ik heb de mijne gekocht bij de Claire's.


Armbandjes! Ik draag altijd aan beide handen vijf armbandjes en zonder ga ik de deur niet uit, maar deze twee vind ik het mooist. De ene is mijn beschermengeltje, en de andere is, nou ja, gewoon een leuk armbandje waar LOVE aan hangt.

Nagels! Dit mooie gouden lakje uit de Breaking Dawn Collectie van Essence paste mooi met mijn ketting.



En de make-up! Gewoon een simpele winged eyeliner, wit oogpotlood, mascara, en mijn absolute winter/herfst/andere-koude-dagen-dat-ik-er-bleek-uit-zie-musthave: een lieve, zachtroze blush. Dit is de silky touch blush van Essence in 010 adorable.

Dat was het dan! Dit is een van mijn favoriete outfits van de herfst/winter.

Until next time!
xoxo, Evi.

Wat is jullie favoriete outfit en musthave voor de winter/herfst?

2 opmerkingen:

MySuperSweetLife zei

Mooie outfit, die laarsjes zijn zo leuk!
Liefs

Silvy zei

Ik vind die trui ook érg leuk! En de ketting natuurlijk ook, uiltjes blijven leuk. :)

Een reactie posten