vrijdag 7 december 2012

Blik in de toekomst met Essence: Limited Editions Snow Jam en Vintage District - door Evi

De Fantasia collectie is nog maar net in de schappen verschenen, en we kijken al een paar maanden vooruit. Twee toekomstige Essence Limited Editions: Snow Jam en Vintage District. Vooral Vintage District vind ik er gorgeous uitzien. Nieuwsgierig? Klik snel verder!

Snow Jam

Hij ziet er mooi uit, hè? Lekker winters, heel wat anders dan het lente-achtige Fantasia wat nu in de schappen ligt. Laten we snel gaan kijken naar de producten!

Mini Files
€1,39
Verkrijgbaar in: 01 Snowboard-girls rock!


Mini-nagelvijltjes, hoe handig! In je tas mee naar school voor als je je verveelt tijdens een saaie les wiskunde of economie, of naar je werk (voor de al-afgestudeerde-lezers) of op vakantie. En voor maar €1,39 kan ik dat natuurlijk niet laten liggen. Die komt vast en zeker in mijn mandje terecht!

24h Hand Protection Balm
€1,99

Verkrijgbaar in: 01 Keep Cool

Handig voor als je tegen dat winterse-droge-koude-handjes-probleem aanloopt. Ik heb daar zelf nooit zo een last van, dus deze skip ik. Wel moet ik zeggen, als je snel droge handen krijgt; grijp je kans! De tube zal wel klein zijn (kom op, €1,99, kan niet anders dan klein.), maar het is perfect voor een laag budget! Nail Polish
€1,69

Verkrijbaar in: 01 Goofy Blue (linksboven), 02 Lilac Is My Style (rechtsboven), 03 Life Is A Freeride (linksonder), 04 Top Of The Ice-Stream (rechtsonder)
Essence zonder nagellak? Nah, nee, niet mogelijk. Vooral Goofy Blue ziet er leuk uit!

Jumbo Duo Eyepencil
€1,99
Verkrijgbaar in: 01 Let's Hit The Slope (boven), 02 Petrol Snow-Queen (onder)

De naam deed me meteen aan NYX Jumbo Eyepencils denken.Een dupe? Ik aas nu al op Petrol Snow-Queen.

 Lip Balm
€1,59
Verkrijgbaar in 01 Lilac Is My Style (boven), 02 Goofy Blue (onder)Het eerste wat in me opkwam was: Huh, wat een rare kleuren voor een lippenbalsem! Maar daar zul je op je lippen wel niks van terugzien. Hoop ik. Stel je voor dat je ineens met blauwe lippen rondloopt. Uhh...

Eyeshadow Sorbet
€2,39

Verkrijgbaar in (van links naar rechts): 01 Lilac Is My Style, 02 Top Of The Ice-Stream, 03 Life Is A Freeride
Yay, cream oogschaduws. Super! Daar hou ik van. Makkelijk te blenden, makkelijk aan te brengen, multifuctioneel etc etc etc. Lekker frisse kleurtjes ook. Lilac Is My Style lijkt me mooi.

Vintage District

Wat een prachtige collectie, stunning, fabulous, awesome, bonne, toll, yam! Lekker artsy-fartsy en bohemian chic. Ik kan werkelijk niet wachten tot deze in de schappen ligt.

Nail Polish
€1,89
Verkrijgbaar in: 01 Vintage Peach (linksboven), 02 Shopping @ Portobello Road (rechtsboven), 03 Antique Pink (linksonder), 04 Get Arty (rechtsonder)

Ik zei het al: Essence zonder nagellak? Nee, nooit. Ontzettend leuke kleurtjes.

Top Coat Gel Look
€1,79
Verkrijgbaar in: 01 Shine Like New


Laat je arty Vintage District nagels shinen met een shiny gel look top coat. Hij heet niet voor niets Shine Like New.

Nail Art Decoration Kit
€2,59
Verkrijgbaar in: 01 Something G-old - Something New (links), 02 Designer For A Day (rechts)

Maak je arty shiny nagels af met wat versiering op ze nog eens extra artsy-fartsy te maken. Super leuk!

Eyeshadow
€1,99
Verkrijgbaar in: 01 I'm So Retro (linksboven), 02 Shopping @ Portobello Road (rechtsboven), 03 Get Arty (onder)
Ik zei het al, deze prachtcollectie is artsy-fartsy en bohemian chic. Arty, ja, dat is hij zeker! Superleuk met al die spetters, maar hoe breng je zoiets nou precies aan? Ach, dat is van later zorg. Get Arty is van mij!

Gel Eyeliner Set
€2,59
Verkrijgbaar in: 01 Shopping @ Portobello Road (boven), 02 Get Arty (onder)


WAATTT?! Een eyeliner, én een kwast, voor maar €2,60? Halleluja. Die zijn van mij, allebei. Ik hou van eyeliner, alle kleuren van de regenboog en niet van de regenboog.

Duo Lipstick & Gloss
€2,99
Verkrijgbaar in: 01 Vintage Peach (boven), 02 Antique Pink (onder)

Zeg, ligt het aan mij, of is Vintage Peach zo geel?
Verder is het superleuk bedacht, multifunctioneel, altijd handig!

Multi-Colour Blush
€3,39
Verkrijgbaar in: 01 It's Popul-Art.

Saved the best for the last!  Het klapstuk, juweeltje, de kers op de taart van de hele collectie en gelijk ook het duurste. Maakt niet uit, want hij is ronduit prachtig. Peachy, mat, en met een prachtige shimmery gouden bloem erin. Bovenaan op mijn verlanglijstje!

Dat was het dan weer! Snow Jam komt uit in januari en Vintage District in februari. Essence is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister. Momenteel ligt de Limited Edition Fantasia in de schappen.

Until next time,
xoxo, Evi.

Welke collectie en welke producten vinden jullie het mooist?
\

1 opmerking:

Michaela zei

Ik kan vooral niet wachten tot Vintage District, wat een mooie collectie met veel nieuwe producten! En dan vooral de highlighter, I want :D

Een reactie posten