donderdag 27 december 2012

Mini shoplog

Vandaag zijn we weer eens naar de stad geweest. Ja ja, we horen het je denken: "Alweer?!" Ja ja. Wij zijn niet alleen makeupaholics maar ook shopaholics! Niet dat we heel veel hebben gekocht hoor. We gingen naar de Action omdat we een make-up-organiser zochten, konden we niet vinden, dus toen gingen we naar de Big Bazar en daar hadden ze ook niks en toen naar de Kruidvat en toen naar de Xenos en... nou ja, klik maar gewoon even op meer lezen. :)
 Als eerst gingen we naar de Action, waar we een make-up-organiser zochen die onvindbaar bleek te zijn. Na vier keer de winkel doorgelopen te hebben gaven we het maar op. Wel kochten we allebei een Pearl Shine Lip Care lippenbalsem van 70 cent. Het potje bevat 15 gram en daar doen we waarschijnlijk wel even mee!


Vervolgens gingen we naar de Big Bazar, want we dachten dat ze daar waarschijnlijk wél een make-up-organiser zouden hebben. Nee... De Kruidvat dan? Nice try, maar ook daar konden we niks vinden. Maar we moesten gewoon zo een ding hebben! Het was toen tien minuten voor sluitingstijd van de winkels, dus wij snelwandelend naar de Xenos en daar was dan ein-de-lijk de make-up-organiser. Hij is niet zo groot, maar groot genoeg voor een everyday-bakje. Hij ziet er mooi uit en kostte €3,99 bij de  Xenos.


Dat ziet er toch goed uit? We hebben ze ook allebei al ingericht:


(De tekeningetjes die je ziet zijn van Evi, die heeft ze op haar bakje geplakt :)

Doei! xoxo, Evi en Anouk

Over welk product willen jullie een apart artikel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten